Over Mij

Mijn naam is Jurjen Idskes. Ik ben een professioneel tekstschrijver en SEO specialist. Je kunt bij mij terecht voor het verbeteren van je webshop, het schrijven van blogs en  heldere en informatieve teksten.

DIVERSE TEKSTEN

Ik schrijf begrijpelijke teksten voor verschillende soorten lezers. Jij bent waarschijnlijk een expert binnen de branche waarin je werkt. Ik weet hoe je specialistische kennis kunt vertalen naar heldere en aantrekkelijke teksten voor de algemene lezer. Web-Writer weet bezoekers van jouw website te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren.

KLANTEN

Ik werk voor allerlei soorten klanten. Daarbij richt ik de teksten specifiek op de doelgroep van een klant. Hierdoor bereik je precies het publiek dat jouw website, webshop of blog naar grotere hoogtes doet stijgen.

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Een goede website komt professioneel over. Natuurlijk is het ook belangrijk dat bezoekers en klanten zich aangesproken voelen. Daarom zoek ik altijd de perfecte balans tussen professionele teksten en een persoonlijke toon.

SNELLER GEVONDEN WORDEN

Ik ben een specialist op het gebied van Search Enginge Optimization. Daardoor weet ik hoe jij hoger in de resultaten van Google en andere zoekmachines kunt komen. Je zult dus meer bezoekers op je website krijgen. Dat zijn bovendien mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

EEN HELDERE SAMENWERKING

Als je ervoor kiest om gebruikt te maken van de diensten van Web-Writer kun je rekenen op een heldere samenwerking. Ik ben tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor mijn klanten, via email en telefoon.

MIJN ACHTERGROND

Mijn achtergrond bestaat onder ander uit een bachelor in Geneeskunde en een master in Science, Technology en Society. Ik heb dus verstand van de gezondheidszorg, verschillende sectoren binnen de wetenschap en techniek en hun maatschappelijke rol. Door deze diverse achtergrond ben ik in staat om heldere en deskundige teksten te schrijven over gecompliceerde onderwerpen. Daarnaast schrijf ik natuurlijk ook gewoon productteksten en algemene en vermakelijke blogs.